Naisten maajoukkueen luottopelurit Camilla Grönberg ja Evita Iiskola olivat viikonlopun suomalaisnimet europarketeilla.

Molemmat olivat joukkueidensa tehokkaimpia kauden avausotteluissaan. Italian SerieA 2:ssa Iiskola oli vahvassa iskussa heittämällä 18 pistettä, ottaen kahdeksan levypalloa ja jakamalla kolme korisyöttöä Umbertiden aloittaessa kautensa 76-53 (56-24)-voitolla Cagliarista.

2. Bundesliigassa Grönberg aloitti kautensa Bad Homburgin kanssa 43-69 (26-38)-tappiolla Würzburgille. Grönberg uurasti kentällä 28 minuuttia ollen joukkueensa pisteykkönen 15 pisteellä. Lisäksi tilastot karttuivat neljällä levypallolla ja kahdella torjunnalla.

Vilma Kesänen pääsi kauden avauksessa tuulettamaan voittoa. Kesänen pääsi voiton makuun, kun Real Canoe avasi kautensa voittamalla Magec Tiaksen 69-53 (34-34). Kesänen oli avausviisikossa pelaten 22 minuuttia. Tilastoihin kertyi kaksi pistettä, yksi levypallo ja kaksi syöttöä.

Saksan Bundesliigassa Annika Holopaisen Wasserburg otti kauden toisen voittonsa, kun se kukisti vieraskentällä Heidelbergin 72-68 (43-25). Holopainen teki tarkkaa jälkeä heittäen kaikki kolme pelitilanneheittoaan sisään merkkauttaen kuusi pistettä. Peliaikaa kertyi 13 minuuttia.

Anni Mäkitalo heitti kaksi pistettä ja otti neljä levypalloa, kun Donau-Ries otti kauden toisen voittonsa. Saarlouis kaatui vieraskentällä komeasti 87-79 (40-43). Mäkitalo pelasi ottelussa 20 minuuttia.