Luonnon raaka-aineista energiajuomia ja ravintolisiä valmistava, maailmanlaajuisesti toimiva suomalaisyritys Arctic Nutrition toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

Koripalloliiton myyntipäällikkö Jussi Laurila on tyytyväinen uudesta yhteistyösopimuksesta, jonka myötä maajoukkueiden urheilijat saavat jatkossakin nauttia korkealaatuisista Arctic Nutritionin tuotteista.

– Maajoukkueiden pelaajien keskuudessa Arctic Nutritionin tuotteet ovat olleet suosiossa jo pitkään. On hienoa, että uuden yhteistyön myötä saamme kasvatettua yhteistyötämme entisestään, sanoo Laurila Koripalloliiton sivuilla.

– Yhteistyön molemmat osapuolet haluavat tehdä ja tuottaa parasta mahdollista laatua omalla toimialallaan. Koripallomaailmassa yritämme auttaa pelaajia saamaan oma maksimaalisen potentiaalinsa esiin ja on hienoa, että Arctic Nutrition tukee meitä sekä pelaajia tässä tavoitteessa, Laurila iloitsee.

Koripallomaajoukkueiden kanssa tehtävän yhteistyön avulla Arctic Nutrition tavoittelee läpimurtoa kansainvälisillä markkinoilla.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Koripalloliiton kanssa tehtyyn uuteen sopimukseen. Suomalainen koripallo on kasvattanut suosiotaan, saanut suurta näkyvyyttä kansainvälisesti ja osoittanut positiivisen luonteen urheilulajina. Koska koripallo on maailman toiseksi suurin urheilulaji, se sopii erinomaisesti yrityksemme kasvustrategiaan, kommentoi Arctic Nutritionin toimitusjohtaja Teemu Penttilä.

Lähde: Basket.fi