Susijengin marraskuinen (30.11.) MM-karsintaottelu Venäjää vastaan Espoon Metro Areenalla on saanut jälleen maajoukkueen fanijoukot liikkeelle. Otteluun on myyty jo nyt yli 4500 lippua ennakkoon, vaikka otteluun on reilut kaksi kuukautta aikaa.

Viime viikon MM-karsintaottelussa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan Susijengin otteluita seurasi Areenalla 6305 katsojaa. Susijengi ja Espoo julkaisivat kesällä tehneensä kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Susijengi pelaa metroradan varressa, Espoo Metro Areenalla ainakin vuoteen 2021 saakka.

MM-jatkokarsintojen toisen ja samalla toiseksi viimeisen karsintaikkunan häämöttäessä lähitulevaisuudessa kilpailevat Susijengi ja Venäjä tasapisteissä oman karsintalohkonsa viimeisestä MM-kisapaikasta.

– Onhan tämä järjettömän hienoa, että meillä on hallin kapasiteetista 2/3 myyty ja reilut kaksi kuukautta vielä peliin aikaa. Nöyräksi ja kiitolliseksi vetää. On upea asia Susijengille, että joukkue saa kotiluolaan tarvitsemansa 6. pelaajan, kommentoi Koripalloliiton tapahtuma- ja elämysjohtaja Mika Mäkelä liiton sivuilla.

Metro Areenan alakatsomoihin vapautui perjantaina joitain paikkoja. Lisäksi myynnissä on VIP-pöytiä ravintolatasolle. Muilta osin Metro Areenan alakatsomot ovat loppuun varattuja.

Lähde: Koripalloliiton sivut.