Enää kaksi päivää lähtöön. On muuten kohtuullisen hyvä fiilis lähteä Suomen sateesta Espanjan lämpöön. Hehkulamppu palaa koneen yläpuolella, koska ilman sitä täällä asunnossa ei näkisi kirjoittaa(!) Taivas on harmaa ja vettä tulee kuin sieltä Esterin ruumiin onkaloista. Mutta ei Espanjassa. Tämän hetken tietojen mukaan Barcelonassa on keskiviikkona ja torstaina sellaiset 27 astetta ja aurinkoista. Ei paha. Hotellin pitäisi olla ihan ytimessä, ja hotlan kattorerassilta löytyy kuulemma uima-allas. Tässä kohtaa voisi muuttaa ensimmäisen lauseen muotoon ”Vielä kaksi päivää lähtöön”.

reissukuva1

Tätä säätä lähdetään ylihuomenna karkuun.

Mitäs sitä ottaisi mukaan vajaan parin viikon kisaturistireissulle? Aloitetaan passista. Vanhenee vasta vuoden kuluttua – kelpaa. Jatketaan Tinon linjalla, eli hammasharja. Ja toki sitä yhdet vaihtokalsaritkin tarvitaan. Siinä kaikki, mitä Jussin laukusta tällä hetkellä löytyy. Meikäläinen (Jaakko) ajatteli ottaa vielä jotain muutakin. Mutta ollaan kuitenkin sen verran pelirohkeita, että jätetään sadevaatteet kotiin. Eihän siellä Espanjassa voi tulla vettä, eihän? Ja jos tulee, niin siirrytään sisälle syömään ja juomaan hyvin.

reissukuva2

Kaikki mitä Jussi tarvitsee vajaan parin viikon reissulle.

Fanikamaa ei vielä löydy, joten ne on hankittava Barcelonasta tai Bilbaosta. Pelipaita? Miksei. Huivi? Ehdottomasti. Katsotaan, josko sieltä löytyisi rumpuryhmä, ettei meidän tarvitse Jussin kanssa ruveta paukuttamaan kattiloita. Toisaalta, sehän toisi oman mausteensa kisoihin, joten laitetaan mietintämyssyyn. Eipä tässä muuta, ylihuomenna ollaan Barcelonassa, ja sieltä kirjoitellaan lisää.

Jaakko & Jussi