Suomalaisten Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins joutui taipumaan Göttingenin vieraana 80-93 (35-50) Saksan Bundesliigassa.

– Meillä oli kauhea aloitus otteluun, eikä se ollut ensimmäinen kerta. Luulin, että menimme parempaan suuntaan Jena-ottelussa, mutta tänään oli uusi peli. Pääsimme pariin kertaan peliin mukaan, muttemme pystyneet pelaamaan koko ottelua tasaisesti, Iisalo harmitteli Bundesliigan sivujen mukaan.

Crailsheim on voittanut viidestä ottelustaan yhden.

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm joutui taipumaan Frankfurt Skyliners Juniorsille 54-86 (29-57). Ulm on voittanut kolme kuudesta ottelustaan.

Liettuan liigassa Jamar Wilsonin Lietkabelis ei kyennyt yllättämään Euroliiga-joukkue Zalgirisia vieraskentällä, vaan joutui taipumaan 58-71 (38-33)-lukemin. Vaisun ensimmäisen puoliajan jälkeen Zalgiris tuli kolmannelle jaksolle täynnä tulta ja tappuraa vieden sen nimiinsä 22-6. Wilson operoi takakentältä viisi pistettä, levypallon ja neljä syöttöä. Lietkabelis on voittanut seitsemästä pelistään neljä.

Gerald Lee Juniorin Ironi Ness Ziona joutui taipumaan Israelin liigan ottelussa Nahariyalle 76-85 (39-41). Lee esiintyi tehokkaasti 13 pisteen, seitsemän levypallon ja kahden syötön edestä. Ironi Ness Zionalla on neljän kierroksen jälkeen yksi voitto.

Lähde: Koripalloliiton sivut.