Petteri Koposen Barcelona piti pudotuspelihaaveitaan elossa, kun se voitti eilen kotonaan UNIKS Kazanin.

Barcelona oli kotikentällään Kazania etevämpi 70-62 (36-34) Koponen tilastoi reilussa 18 minuutissa yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Voitto ei kohentanut Barcelonan sijoitusta, mutta se kavensi eron pudotuspelipaikkaan kolmeen voittoon. Barcelonalla on runkosarjassa vielä viisi peliä jäljellä.

Romanian liigassa Jukka Toijala avasi voittotilinsä Steaua Bukarestin päävalmentajana. Toijalan käskyttämä Steaua Bukarest voitti kotikentällään Sibiun 71-57 (35-30). Steaua on kuuden joukkueen ylemmässä loppusarjassa tällä hetkellä toisena.

Antti Kanervon ja Matti Nuutisen Roanne koki selvän 70-96 (33-56)-tappion Charleville-Mezieresille. Kanervo kirjautti ottelussa seitsemän pistettä, kolme syöttöä ja riisto. Nuutisen tilastoihin merkittiin kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja riisto. Tappion myötä Roanne putosi sarjassa sijalle 14.

Alexander Madsenin USK Praha hävisi Tshekin liigan ylemmän loppusarjan ottelussa Pardubicelle selvästi 62-94 (36-32). Madsen kasasi kolme pistettä, neljä levypalloa ja kolme torjuntaa. Praha on kuuden joukkueen jatkosarjassa nyt viidentenä.

Lähde: Basket.fi