Vilma Kesäsen KR taisteli voiton ja jatkaa Islannin liigan kärjessä. Bundesliigassa suomalaisten joukkueet kärsivät tappioita.

Vilma Kesäsen KR nappasi niukan 76-73 (37-37)-voiton Breidablikistä. Kesänen heitti ottelussa kuusi pistettä ja antoi yhden syötön. KR pitää jaettua kärkipaikkaa sarjassa.

Saksan Bundesliigassa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz piti puhtaalla pelillä kauden aloittaneen Marburgin tiukoilla ensimmäisen puoliajan, mutta putosi kyydistä toisella ja taipui lopulta 68-82 (40-36). Grönberg heitti ottelussa kuusi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Pirttinen kärsi edellispelissä saadusta pienestä vammasta eikä ollut kokoonpanossa. Chemnitz pitää sarjassa yhdeksättä sijaa hallussaan.

Heta Äijäsen ja Anni Mäkitalon Donau-Ries taisteli tiukasti mahtiseura Wasserburgia vastaan, mutta joutui lopulta antautumaan 64-74 (30-33)-lukemin. Mäkitalo kirjautti 23,5 minuutissa kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Äijäsen ainoaksi tehomerkinnäksi yhdeksässä minuutissa jäi levypallo. Donau-Ries on sarjassa seitsemäntenä.

Helmi Tulosen Saarlouis ei pystynyt haastamaan hallitsevaa mestari Kelterniä, vaan joutui antautumaan vieraskentällä 64-82 (34-49). Tulonen merkkautti 28 minuutissa kuusi pistettä, levypallon ja syötön. Tappion myötä Saarlouis putosi sarjassa viimeiseksi.

Annika Holopaisen Politechnika Gdansk ei pystynyt pistämään Siedlcelle kampoihin, vaan hävisi vieraskentällä 78-102 (42-63). Holopaisen tilastoriville merkittiin kuusi pistettä ja yksi levypallo. Gdansk on sarjassa viimeisenä.