Sudenpennut pelaa jälleen Kisakallion Susi Training Centerissä, kun sunnuntaina ja maanantaina A-divisioonan EM-kisoihin valmistautuva Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue saa vieraakseen Venäjän, joka voitti pronssia aiemmin tänä kesänä nuorten olympiafestivaaleissa.

PM-kisojen jälkeen Suomi haki pelirytmiä Liettuaa ja Latviaa vastaan vierasmaaotteluissa, mutta nyt on aika palata kotiyleisön eteen. Suomi pelaa Venäjää vastaan sunnuntaina 4.8. ja maanantaina 5.8. Molemmat ottelut alkavat kello 17:30.

– Näyttäisi siltä, että ensimmäistä kertaa tänä kesänä pääsemme jompaankumpaan otteluun liikkeelle meidän mielestä parhaalla tämän hetkisellä kokoonpanolla. Venäjä on hyvä mittari, että mihin taso oikeasti Euroopan huippuja vastaan riittää, Suomen päävalmentaja Jussi Räikkä kertoo.

Venäjä on jo ehtinyt tänä kesänä pelata nuorten olympiafestivaaleissa, joissa joukkue sijoittui kolmanneksi.

– He ovat iso joukkue, joka pelaa paljon pallottomia skriinejä. He ovat jo siinä mielessä haaste, että he pelaavat aivan eri tavalla kuin me harjoituksissa. Hyvä viesti Liettuasta oli, että pystymme pelaamaan Euroopan parhaita vastaan voitosta. Nyt on edessä astetta kovempi vastus.

Suomi ja Venäjä kohtaavat Kisakallion Susi Training Centerissä sunnuntaina 4.8. ja maanantaina 5.8. Molemmat ottelut alkavat kello 17:30.

Lähde: Koripalloliiton sivut.