Isoja minuutteja pelaavan Sara Rokkasen Toledo kaatoi NCAA-parketeilla keskiviikkona Ohion yliopiston. Myös Xavierin Anniina Äijäsen peli-ilme oli kohdillaan joukkueen kohdatessa Seton Hallin.

Rokkasella ja Toledon yliopistojoukkueella oli pirteä ilta keskiviikkona kun joukkue kaatoi Ohion yliopiston. Tauon jälkeen taistelemaan yltynyt Toledo otti voiton numeroin 75–57 (19–27). Rokkanen upotti 9 pistettä, haki 4 levypalloa ja jakoi 3 syöttöä 31 minuutin peliajalla. Toledo on voittanut kaksi peliä kolmesta kuluvan vuoden puolella.

Äijäsen pelivire oli korkealla keskiviikkona kun Xavierin yliopistojoukkue kohtasi NCAA-parketilla Seton Hallin yliopiston. Xavier taipui vastustajalleen lopulta lukemin 51–62 (30–33). Äijänen upotti 8 pistettä, keräsi joukkueensa suurimmat 7 levypalloa ja tarjoili 4 syöttöä. Lisäksi hän tilastoi yhden torjunnan ja pallonriiston.

Äijäsen Xavier kärsi tappion myös sunnuntaina kun se kaatui St. Johnsin yliopistolle niukasti 63–67 (27–31). Äijänen viimeisteli ottelussa 5 pistettä, 4 levypalloa ja 2 syöttöä.

Ella Väätäsen Long Island University kaatui S. Francisille suurinumeroisessa ottelussa lukemin 71–101 (37–58). Väätänen pussitti 2 pistettä 17 minuutissa. Hän kauhoi lisäksi 2 levypalloa.

Robert Morrisin yliopistojoukkue murskasi maanantaina St. Francis Brooklynin yliopistojoukkueen 59–36 (31–8). Robert Morrisin Nina Augustin pelasi 27 minuuttia urakoiden 6 pistettä, 2 levypalloa ja 4 syöttöä.

Helmi Tulosen edustama Duquesnen yliopistojoukkue otti kolmannen perättäisen voittonsa sunnuntaina kun se kaatoi VCU:n yliopiston lukemin 70–51 (37–18). Tulonen tilastoi 4 pistettä ja yhden syötön ja levypallon.

Hofstran yliopistojoukkue otti toisen perättäisen voittonsa sunnuntaina kun se kaatoi UNCW:n numeroin 69–61 (29–31). Marianne Kalin pussitti ottelussa 6 pistettä 32 minuutin peliajalla. Lisäksi hän raapi 6 levypalloa ja riisti pallon kertaalleen. Sandra Karsten tilastoi ottelussa yhden levypallon.

Selina Dockeryn Monmouth voitti sunnuntaina Saint Peter´sin yliopistojoukkueen lukemin 51–44 (25–26). Dockery upotti 2 pistettä, haki yhden levypallon ja jakoi yhden syötön 13 minuutin peliajalla.

Lähde: Koripalloliiton sivut.