Sasu Salinin sihti oli kohdillaan Espanjan liigassa, kun Teneriffa jatkoi upeaa alkukauttaan.
Salin säkitti kuudesta kolmen pisteen heitostaan viisi sisään ja keräsi yhteensä 15 pistettä, kaksi levypalloa ja syötön Teneriffan jatkaessa vahvaa kauttaan 107-62 (55-38)-voitolla Obradoiroa vastaan. Teneriffalla on nyt 11 voittoa ja yksi tappio.

LEB Orossa Alex Murphyn Granada aiheutti Alicantelle avaustappion ja nousi lohkon kärkipaikalle 70-67 (38-31)-voitolla. Murphy oli Granadan parhaimmistoa 12 pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Granadalla on kuusi voittoa ja vain yksi tappio.

LEB Platassa Fiifi Aidoon Benicarlo sai tehdä täyden päivätyön ennen kuin se kaatoi La Rodan kolmannen jatkoajan jälkeen 92-89 (81-81, 71-71, 62-62, 43-28). Aidoo merkkautti tilastoihinsa kuusi pistettä ja riiston. Benicarlolla on kolme voittoa ja neljä tappiota.

Topias Palmi pääsi palaamaan pelikentille Vanoli Cremonan kanssa reilun kuukauden tauon jälkeen ja Cremona otti heti selvän 85-56 (40-29)-voiton Reggio Emiliasta. Palmi heitti neljä pistettä ja otti kaksi levypalloa. Voitto oli Cremonalle kolmas seitsemässä pelissä.

Edon Maxhuni oli jälleen elementissään, kun Pärnu voitti Viron ja Latvian yhteisliigassa Viron lohkon kärkiottelussa BC Kalev/Cramon 79-74 (44-36). Maxhuni heitti 24 pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi neljä syöttöä ja riisti kertaalleen. Voitto oli Pärnulle viides peräkkäinen ja se pitää nyt Viron lohkon kärkipaikkaa kymmenen voiton ja kahden tappion saldolla.

Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim koki kauden avaustappionsa Saksan Bundesliigassa hävitessään Ludwigsburgin vieraana 88-97 (43-49). Merlins on ottanut neljästä pelistä kolme voittoa.

Saksan ProA:ssa Elias Valtonen jatkoi seurajoukkueessaan Tigers Tübingenissä siitä mihin Susijengissä jäi merkkauttamalla 21 pistettä, viisi levypalloa ja kuusi syöttöä, mutta Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers hävisi niukasti Rostock Seawolvesille 90-96 (40-44). Tigersilla on neljästä ottelusta yksi voitto.

Itävallan liigassa Daniel Dolenc ei ollut kokoonpanossa, kun Swans Gmunden hävisi GGMT Viennan vieraana 67-79 (31-38). Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentamalla Swansilla on kuusi voittoa ja kolme tappiota.

Lähde: Basket.fi