WNBA:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Awak Kuier ja Dallas Wings etenivät neljän parhaan joukkoon, kun Wings kaatoi toistamiseen Atlanta Dreamin ja voitti ottelusarjan 2-0. Dallas johti puoliajalla 52-34 ja vei lopulta voiton nimiinsä näytöstyyliin 74-101.

Kuierin tilastorivissä komeili ottelun päätyttyä 13 pistettä, kuusi levypalloa, yksi syöttö, kaksi riistoa ja kolme torjuntaa 20 minuutin peliajalla. Pelitilanneheittonsa 6/8 heittäneen suomalaisen plus-miinus-saldo oli Wingsin korkein +22.

Wingsille kyseessä oli ensimmäinen pudotuspelisarjan voitto Dallasissa, jonne joukkue siirtyi vuonna 2016. Dallasille tulee vastaan pudotuspelien toisella kierroksella, välierissä, hallitseva mestari Las Vegas Aces.