Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

Reyer Venezia venytti voittoputkeaan, kun se kaatoi Italian liigan ottelussa Battipaglian 92-62 (47-40). Kuier loisti 17 pisteen, seitsemän levypallon, syötön ja peräti neljän torjunnan tilastonoteerauksella. Reyer Venezia ei ole hävinnyt tällä kaudella ainuttakaan ottelua, kun kaikki kilpailulliset pelit lasketaan mukaan.

Helmi Tulosen Sanga Milano ei pystynyt pistämään kapuloita rattaisiin, kun San Martino di Lupari karkasi 96-63 (61-39)-voittoon. Tulonen täytteli tilastoriviään kuudella pisteellä, kolmella levypallolla ja riistolla. Milano on sarjassa toiseksi viimeisenä.

Belgian liigassa Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen jatkaa tappioitta Namur Capitalen kaaduttua 64-55 (29-35). Aarnisalo oli omiensa kärkinimiä 15 pisteen, viiden levypallon, syötön, kahden riiston ja torjunnan tilastoilla.

Sofia Pelander oli Norrköping Dolphinsin parhaimmistoa Högsbon kaatuessa 88-56 (39-26). Pelander heitti täydellisellä heittopelillä 16 pistettä ja täytteli tilastoja viidellä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Dolphins ui sarjassa toisena.

Visby hävisi Södertäljelle selvästi 42-87 (23-43) Isabella Kaukopaasin saadessa tilastoihinsa seitsemän pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Visby on SBL:ssä viimeisenä

Lotta Vesiluoman Alvik hävisi vieraskentällä Luulajalle 62-86 (33-38) ja Vesiluoman riville merkittiin yksi pistettä, kolme levypalloa ja riisto. Alvik on kahdeksantena.

Lotta-Maj Lahtinen pääsi juhlimaan makeaa voittoa Espanjan liigassa, kun Sedis Basquet kaatoi suurseuroihin lukeutuvan Avenidan 67-59 (34-30). Lahtinen ruokki joukkuekaverinsa viidesti korintekoon. Sedis on kymmenentenä.

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol puolestaan koki harmittavan 73-75 (45-43)-tappion Jairisin vieraana. Kalin jäi ilman tehomerkintöjä ja Äijäselle kirjattiin kuusi pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja riisto. Ferrol pitää kiinni kahdeksannesta sijasta.

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern jatkaa vahvasti Saksan Bundesliigassa murjottuaan Herner TC:n selvästi 86-45 (37-29). Lehtoranta teki tasaista työtä neljän pisteen, kolmen levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Koskimies täytteli omia sarakkeitaan kahdella pisteellä, yhdeksällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Keltern johtaa sarjaa.

Anissa Poundsin Lions Halle joutui tunnustamaan Marburgin paremmakseen 80-65 (47-39). Pounds oli joukkueensa ykköstykki heittäessään 12 pistettä ja tilastoihin tuli täytettä myös neljän levypallon ja riiston muodossa.

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen koki kotonaan kirvelevän 64-67 (35-27). Ottelussa kahdeksan pistettä keränneellä Lehtorannalla oli viime hetkillä mahdollisuus tuoda Angels tasoihin kolmen pisteen heitolla, mutta yritys meni ohi. Pisteiden lisäksi Lehtoranta keräsi viisi levypalloa.

Lähde: Basket.fi