Heittävä takamies Marius van Andringa on toipunut hyvää vauhtia viime kauden loukkaantumisestaan ja liittyy pian Helsinki Seagullsin vahvuuteen. Pelaaja on nähty aiemminkin samassa uniformussa, mutta tämä tapahtui jo seitsemän vuotta sitten Seagullsin sarjanousuun vieneessä Miesten 1-divisioona A -joukkueessa kaudella 2013–14.

27-vuotias Malmin Super-Koriksen kasvatti pelasi viime kaudella uransa ensimmäisen kauden ulkomailla, Ranskan NM1-liigassa CEP Lorient’n joukkueessa. Päättynyt kausi ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan, sillä koronaviruspandemia aiheutti Ranskassa useita ottelukatkoja, minkä lisäksi van Andringa kärsi myös hankalasta polvivammasta.

231 ottelua Korisliigassa pelanneella van Andringalla on sekä Suomen että Ranskan kansalaisuudet. Viimeisimpänä joukkueenaan ennen Ranskaan siirtymistä hän edusti kaarinalaista Ura Basketia. Miehen meriittilistalta löytyy jopa Kataja Basketissa voitettu Suomen mestaruus kaudelta 2014–15, ja samana vuonna hän nappasi myös Korisliigan Vuoden tulokas -palkinnon.

Lähde: Basket.fi