Susijengi petrasi merkittävästi niin pallonkäsittelyssään kuin irtopallopelissään sitten perjantaisen Venäjä-ottelun, mutta joutui myöntämään Israelin paremmakseen pistein 92-97 (45-53) Pietarin Sibur Areenalla. Kullakin pelin kolmesta ensimmäisestä neljänneksestä Susijengille tuli parin minuutin sysimusta jakso, joiden aikana Israel pakotti Suomen takaa-ajajan asemaan.

Ensimmäisen ”nykäyksensä” Israel vei jo pelin alussa. Suomi syyllistyi lukuisiin perättäisiin kommunikaatiovirheisiin molemmissa päissä kenttää, ja Israel rokotti nukahduksista armottomasti. Runsaan kolmen minuutin pelin jälkeen Israel hallitsi peliä lukemissa 3-14.

Toinen israelilainen irtiotto nähtiin toisen neljänneksen alussa lähes hiilipaperikopiona ensimmäisen neljänneksen tapahtumista. 23-27:ään eron kuronut Susijengi salli Israelin karata salamavauhtia 23-34-johtoon, jonka jälkeen Yotam Halperin ja Oz Blayzer pitivät vierasjoukkuetta pinnalla kaukoheitoillaan.

Kolmannen kerran Israel haki selkänojaa kolmannen neljänneksen lopulla. Mikko Koiviston ja Tuukka Kotin kurottua Susijengin pisteen päähän (64-65) hyödynsi Israel jälleen kourallisen Suomen merkkausvirheitä molemmissa kenttäpäädyissä. Jakso huipentui Gal Mekelin onnistuneeseen kolmoseen ja bonusvapaaheittoon, jotka palauttivat israelilaisjohdon kymmeneen.

Päätösneljänneksellä Susijengi saalisti kesän avausvoittoaan hurjalla asenteella. Lauri Markkanen nosti 30 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua Teemu Rannikon oivaltavasta syötöstä korin ja bonusvapaaheiton, joilla Israelin johto kutistui pisteeseen (92-93). Kokenut Gal Mekel kasvatti kuitenkin rutiinilla israelilaisjohdon kolmeen pisteeseen ja päätti pelin vapaaheitoillaan Shawn Huffin tasoitusyrityksen kolahdettua rautaan kaaren takaa.