Koripallon EM-kotikisat lähestyvät hurjaa vauhtia. Aikaa Susijengin eli Suomen koripallomaajoukkueen ensimmäisen pelin ylösheittoon on enää 20 päivää! Nyt koripallofanaatikkojen onkin korkea aika tarkistaa, löytyykö kaapista kotikisojen arvolle sopivat fanituotteet.

Mikäli kisa-asu kaipaa täydennystä, niin ei hätää. Puuttuvat palaset ehtii tilaamaan täältä.

Kun ostat fanituotteet shopista 23.8. mennessä, toimitus ehtii perille ennen EM-kisojen alkua. Tuotteet toimitetaan kotiin kuljetettuna tai Postnordin noutopisteesta noudettavaksi 30.9. mennessä.

EM-kisojen aikana fanituotteita myydään kahdella myyntipisteellä. Hartwall Arenalla myydään Susijengin fanituotteista ainoastaan pelipaitaa. Muut tuotteet Arenan Fan Storessa ovat Eurobasket 2017-tuotteita. Myyntipiste on sisällä hallissa, jonne päästäksesi tarvitset ottelulipun. Myyntipiste on auki jokaisena pelipäivänä.

Toinen myyntipaikka on Kansalaistorin Sudenpesä. Kansalaistorilla on myynnissä Eurobasket2017-tuotteiden lisäksi laajempi valikoima Susijengin omia fanituotteita, mutta kaikki verkkokaupan tuotteet eivät sinnekään mahdu. Valikoima kuuluvat pelipaita, lippiksiä, kaulahuivi, gym bag, tuubihuivi, streetwear T-paitoja sekä -huppareita. Kansalaistorille on vapaa pääsy ja se on auki jokaisena pelipäivänä.

Koripalloliiton fanikaupalla ei ole fyysistä myymälää, mutta tänä kesänä pop-up-kauppa pystytetään kaikkien Susijengin tapahtumien yhteyteen. Ennen EM-kisoja pop-up-kauppa on avoinna ja susikuosit nähtävillä vielä Suomi-Venäjä maaottelussa Hartwall Arenalla perjantaina 25.8., jolloin valikoimasta löytyy pelipaitoja, streetwear-huppareita ja T-paitoja sekä lippiksiä. Muista shopin Adidas-tuotteista on verkkokaupassa olemassa varsin kattava kokotaulukko.

On hyvä huomioida, että Venäjä-peli on jo niin lähellä EM-kisojen alkua, ettei liitto voi taata sen jälkeen tehtyjen tilausten ehtivän perille ennen EM-turnauksen alkua.

Susijengi pelaa ensimmäisen EM-kisaottelunsa 31. elokuuta Ranskaa vastaan.

Lähde: Koripalloliiton sivut.