Elias Valtonen pääsi paukuttelemaan henkseleitään Edon Maxhunille, kun Susijengin joukkuekaverit kohtasivat Saksan Bundesliigassa.

Valtosen Rostock Seawolves haki pisteet Merlins Crailsheimin vieraana 103-91 (48-37)-voitolla. Valtonen heitti 16 minuutissa kahdeksan pistettä kasaten lisäksi kaksi levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan. Maxhuni oli Merlinsin paras pistemies 14 pinnan saldolla ja hän lähenteli myös tupla-tuplaa yhdeksällä syötöllä. Tilastot koristuivat myös syötöllä ja kahdella riistolla. Voitolla Seawolves nousi kahdeksanneksi ja Crailsheim on kolmannen peräkkäisen tappion myötä 15.

Max Besselinkin Göttingen päihitti Bayreuthin 100-89 (44-35). Besselinkin ainoaksi tehomerkinnäksi jäi yksi riisto.

Saksan 2. Bundesliigassa Daniel Janssonin käskyttämä Tigers Tübingen jatkaa vahvasti voitettuaan Giessenin 96-80 (50-34). Aatu Kivimäki kunnostautui erityisesti syöttelijänä ruokkien joukkuekaverinsa korintekoon kahdeksan kertaa. Pisteitä Kivimäelle kertyi viisi ja riistoja yksi. Tigers on sarjassa toisena.

Luukas Vaara nappasi levypallon Phoenix Hagenin murskatessa Giants Leverkusenin 84-64 (45-31). Hagen on Tigersin kannoilla kolmantena.

Lähde: Basket.fi