Olympiakosin loppupuristus oli liikaa Petteri Koposen Bayern Münchenille, kun kreikkalaiset hakivat 72-62 (27-31)-vierasvoiton. Koponen heitti yhdeksän pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Bayern Münchenin saldo on kolme voittoa ja viisi tappiota.

Sasu Salin oli liekeissä erityisesti ensimmäisellä puoliajalla heitettyään 15 pistettä nopeaan tahtiin Malagan murskatessa kotonaan Mornar Barin 113-76 (62-41). Toisella puoliajalla tahti vähän hiljeni ja Salin kasasi lopulta 17 pistettä. Salin dyykkasi ottelussa myös seitsemän levypalloa. Malaga jatkaa lohkon kärjessä yhdessä Kazanin kanssa seitsemällä voitolla ja yhdellä tappiolla.

– Hyvä peli meiltä. Aina vaikea pelata jengiä vastaan jolla ei ole kuin voitettavaa. Itselläni heitto upposi ihan kivasti ja muutama levykin näytti tarttuneen käpäliin, Salin myhäili ottelun jälkeen.

Gordon Herbert piiskasi valmentamansa Frankfurt Skylinersin hurjaan lentoon toisella puoliajalla ja Frankfurt nousi tärkeään 65-63 (26-35)-voittoon Rytas Vilnasta. Voitolla Frankfurt varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. Erik Murphy osoitti jälleen tehokkuuttaan heittämällä 10 pistettä 17 minuutissa ja otti lisäksi kaksi levypalloa sekä torjui vastustajan viime sekunnin tasoitusyrityksen. Shawn Huff uurasti kentällä peräti 33 minuuttia saaden tilastoihinsa neljä pistettä, kolme levypalloa ja syötön. Frankfurtilla on nyt viisi voittoa ja kolme tappiota.

Ironi Ness Ziona tarvitsi lohkovaiheen päätöspelistä voiton tshekkiläisestä Pardubicestä ja onnistui, hakiessaan vieraskentältä 104-84 (48-36)-voiton. Tupla-tuplansa lisäksi Gerald Lee Junior tilastoi kaksi syöttöä ja kaksi riistoa vajaassa 19 minuutissa. Hänen teholukunsa oli todella kova 31. Ironi Ness Ziona sijoittui lohkossaan toiseksi ja jatkaa seuraavalle kierrokselle.

Alex Murphy Szolnoki Olaj oli jo aiemmin varmistanut jatkopaikkansa FIBA Europe Cupissa ja nappasi lohkovoiton kaataessaan vieraskentällä Leicester Ridersin 84-81 (38-38). Murphy ahkeroi tilastoikseen kolme pistettä, kolme levypalloa ja syötön.

Jamar Wilsonin Lietkabelis paranteli asemiaan Mestarien liigan alkulohkossaan voittamalla kotikentällään Fuenlabradan 78-67 (41-29). Wilson sai tilastoihinsa kaksi pistettä, neljä levypalloa ja neljä syöttöä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Lietkabelis on voittanut seitsemästä pelistään kolme ja on lohkossa neljäntenä.

Mestarien liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg koki kotonaan niukan 61-64 (26-31)-tappion Oostendelle. Strasbourgilla on neljä voittoa ja kolme tappiota.

Lähde: Koripalloliiton sivut.