Lauri Markkanen ei vaihda pelinumeroaan

© Kuva: Getty Images

Koripallolegenda Kobe Bryant menehtyi sunnuntaina helikopterionnettomuudessa ja moni NBA:n pelaajista on osoittanut kunnioitustaan Bryantille vaihtamalla pelinumeronsa.

Bryant pelasi koko NBA-uransa Los Angeles Lakersissa ja voitti seuran paidassa viisi mestaruutta, ja pelinumerot 8 ja 24 jäädytettiin hänen lopetettuaan uransa vuonna 2016. Monet NBA-pelaajat, jotka ovat käyttäneet pelinumeroa 8 tai 24 ovat vaihtaneet numeroa osoittaakseen kunnioitusta Bryantia kohtaan.

Chicago Bullsin kyseisillä numeroilla pelaavat tähdet Lauri Markkanen (24) ja Zach LaVine (8) jatkavat kuitenkin vanhoilla paidoillaan.

– En ole tuntenut mitään painetta, päätös on pelaajien. Mielestäni häntä voi kunnioittaa molemmilla tavoilla, luopumalla numerosta tai pitämällä sen hengissä. Itse valitsin jälkimmäisen. Toivottavasti kaikki kunnioittavat muiden mielipiteitä, Markkanen kommentoi NBC:lle.

– Minulla ei ollut ajatusta vaihtaa numeroa. Kobe oli yksi suurimmista syistä, miksi pelaan numerolla 8, ja jatkan sen käyttämistä sen vuoksi, LaVine perustelee valintaansa.

Lähde: NBC


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!