Susiladies kokoontuu ensi viikolla

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen naisten koripallomaajoukkue käynnistää harjoituskautensa 1. kesäkuuta Helsingissä perinteisen Open Gymin merkeissä.

Harjoittelu tapahtuu viranomaisten viidenkymmenen hengen kokoontumisrajoiteohjeistuksen puitteissa.

Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen on kutsunut Suomen naisten maajoukkuepelaajat, NCAA:ssa korkoa kasvavat urheilijaopiskelijat sekä parhaat nuorten maajoukkuepelaajat.

Susiladies treenaa joka viikko läpi kahden kuukauden maanantaista perjantaihin. Maajoukkueryhmä on jaettu kahteen osaan, joista toinen harjoittelee aamuisin ja toinen aamupäivisin. Lisäksi pelaajilla on mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun.

– Urheilun perusyksikkö on harjoittelu. Meidän tehtävä on järjestää motivoituneille pelaajillemme harjoittelumahdollisuuksia ja auttaa pelaajia menemään eteenpäin, Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen toteaa Koripalloliiton verkkosivuilla.

– Loppukesänä kokoonnumme sitten leirille pienemmällä porukalla. Jos tilanne sen sallii, niin tavoitteena on saada loppukesälle myös maaotteluita.

Susijengi ja Susiladies jatkavat karsintojaan vuoden 2022 EM-kisoihin marraskuussa. Susiladies kohtaa Ukrainan vieraskentällä 12.11. ja Portugalin kotikentällä 15.11. Susijengi puolestaan isännöi Georgiaa Espoo Metro Areenalla 27.11. ja kohtaa Serbian vieraskentällä 30.11.

Lähde: Basket.fi


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!