Susijengi pääsee huipentamaan MM-karsinnat otteluissa, joista panosta ei puutu. Torstain kotiotteluun Ranskaa vastaan joukkue saa tuekseen jälleen täyden Espoo Metro Areenan.

Susijengi kohtaa MM-karsintojen viimeisessä ja ratkaisevassa ikkunassa kotonaan Ranskan 21.2., ja matkustaa sen jälkeen Venäjän vieraaksi 24.2. Espoo Metro Areenalla nälkäinen kotijoukkue saa taakseen tärkeän 6. pelaajan, sillä halli on jälleen loppuunmyyty.

Ranska-ottelun paikat varattiin loppuun jo reilusti viime vuoden puolella. Sääntömääräisistä kiintiöistä vapautui myyntiin vielä rajattu määrä lippuja muutama viikko sitten, mutta nekin liikkuivat vauhdilla ja nyt ottelu on viimeistä katsomopaikkaa myöten loppuunmyyty.

Käynnissä olevissa MM-karsinnoissa Susijengi on päässyt pelaamaan loppuunmyydyissä halleissa ilahduttavan usein: marraskuussa Espoo Metro Areenalla ulvoi täysi katsomo Susijengin ja Venäjän välisessä kamppailussa, ja heinäkuussa MM-karsintojen alkulohko päättyi loppuunmyydyssä Hartwall Arenassa voittoon Islannista. Myös syyskuinen kotiottelu Bosnia-Hertsegovinaa lähenteli loppuunmyytyä.

Susijengi kilpailee jatkokarsintalohko K:n viimeisestä MM-kisapaikasta Venäjän kanssa. Lohkokärki Ranska sekä Tshekki ovat jo varmistaneet paikkansa Kiinan MM-kisoissa.

Suomi isännöi Ranskaa Espoo Metro Areenalla torstaina 21.2. kello 19.

Lähde: Koripalloliiton sivut.