Petteri Koponen kertaa YLE:n blogissaan raakaa viime viikonloppua. Barcelona hävisi tuolloin vieraskentällä Real Madridille niukasti 75-76. Real viimeisteli voittokorin 0,4 sekuntia ennen loppua.

– Täytyy myöntää, että tappio oli todella rankka. Toisaalta se antoi myös uskoa, että pystymme taistelemaan mitä joukkuetta vastaan tasapäisesti. Pelimme ei ole vieläkään sillä tasolla millä sen pitäisi olla. Erityisesti hyökkäyspelaamisessamme on paljon parantamisen varaa. Puolustuspeli toimii kuitenkin hyvin tällä hetkellä, Koponen toteaa.

Espanjan liiga on äärimmäisen tasainen.

– Olemme tällä hetkellä kuudentena, mutta eroa toisena olevaan Real Madridiin on vain yksi voitto. Eli toisin sanoen, jos olisimme voittaneet viime viikonloppuna, niin olisimme nyt sarjakakkosina. Se, että jokainen joukkue voi voittaa kenet tahansa, tekee tästä sarjasta todella kovan, Koponen alleviivaa.

– Ei Espanjan liigaa syyttä kutsuta maailman toiseksi kovimmaksi kansalliseksi sarjaksi NBA:n jälkeen. Missään vaiheessa ei ole varaa lepsuilla, Koponen painottaa.

Lähde: YLE:n verkkosivut