Karhubasket täydentää joukkuettaan uudella pelaajalla. Kaksi perättäistä Suomen mestaruutta voittaneeseen joukkueeseen siirtyy Kreikan pääsarjasta 198-senttinen amerikkalaislaituri Lucky Jones.

26-vuotias Jones on jo saapunut Kauhajoelle, ja hänen odotetaan tekevän debyyttinsä Korisliigassa tulevana lauantaina, kun Karhubasket kohtaa vieraskentällä Lahti Basketballin.

Jones pelasi yliopistokoripalloa NCAA:n I-tasolla Robert Morrisin joukkueessa 2011–2015. Ammattiurallaan hän on ehtinyt pelata Belgiassa, Ranskassa, Kreikassa ja Saksassa.

– Haimme hyvää puolustuspään pelaajaa, joka pystyy olemaan hyökkäyksessä tehokas ilman, että tarvitsee paljon palloa käsiinsä. Yritimme saada Luckyn meille jo kuukausi sitten, kun saimme kuulla, että hän on lähdössä Saksan Bayreuthista. Silloin hän oli kuitenkin jo ehtinyt tehdä sopimuksen Kreikkaan.

– Pian pelaajan agentti otti meihin uudelleen yhteyttä ja kysyi olemmeko vielä kiinnostuneita, koska tilanne Kreikan joukkueessa on sekava. Sen jälkeen olemme noin kolmen viikon ajan neuvotelleet sopimuksen purusta, ja lopulta Lucky päästettiin lähtemään, Kauhajoen päävalmentaja Janne Koskimies kertoi.

Lähde: Koripalloliiton sivut.