Tasapainoinen on sana mikä kuvaa Susijengin esitystä tiistai-iltana Kreikkaa vastaan. Suomi voitti ranking-sijalla 13. olevan joukkueen tehokkaalla ja monipuolisella esityksellä. Loppulukemat kirjattiin 89-77.

Suomen parhaat pelaajat olivat 90% varmuudella vapaaheittoja upottanut Teemu Rannikko ja huimaan heittovireeseen kipeällä kädellä yltynyt Petteri Koponen.

-Ei se kondiksessa ole vielä, mutta ollaan löydetty pari juttua siihen mikä jeesaa. Toivottavasti jatkuu näin, Koponen jutteli pelin jälkeen Yle Urheilun haastattelussa.

Suomen avausneljännes oli murskaava. Susijengi johti peliä parhaimmillaan 13 pisteellä. Myös Koponen oli alkuun tyytyväinen.

-Koko jengiltä loistava peli. Otettiin Kreikalta luulot pois heti alussa.

Kolmannella ja neljännellä neljänneksellä Suomen pelissä nähtiin myös pieni notkahdus ja Kreikka pääsi parhaimmillaan vain muutaman pisteen päähän.

-Kreikka on todella sitkeä jengi. Sitä ei saisi ikinä unohtaa. Ei pitäisi yrittää seivata tulosta. Se meinasi kostautua. Onneksi Teemu Rannikko toi kokemusta ja rauhallisuutta meidän peliin, Koponen sanoi.

Suomi on nyt alkulohkossaan seitsemällä pisteellä toisena Slovenian jälkeen ja kohtaa huomenna lohkon päätöspelissä ennakkoon heikoimman vastustajan Islannin.