Suomen 16-vuotiaat pojat kohtasivat Ranskan U17-maajoukkueen kansainvälisessä turnauksessa Ranskassa. Ottelu päättyi isäntien voittoon 79-58 (39-32). Alle 15-vuotiaiden maajoukkue kohtasi Liettuan vieraskentällä. Kotijoukkue voitti ottelun 92-54 (41-22).

Ensimmäisellä puoliajalla Sudenpennut taistelivat hienosti. Varsinkin toisen jakson alku oli loistava. Sen suomalaiset veivät puolustuksensa ansiosta 13-1. Ranskan 17-vuotiaat eivät kuitenkaan lannistuneet vaan nousivat johtoasemaan vielä ennen puoliaikaa.

Oskar Aare 15/8 pelasi vahvan pelin hyökkäyspäässä. Myös Samu Adler 12/7 onnistui.

Suomi kohtaa seuraavaksi oman ikäluokkansa Ranskan. Ottelu pelataan lauantaina ja alkaa klo 21:00 Suomen aikaa.

Suomen 15-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtaa Liettuan 15-vuotiaiden poikien maajoukkueen kahdesti viikonlopun aikana. Ensimmäinen ottelu päättyi Liettuan voittoon 92-54 (41-22).

Liettua karkasi Suomelta vähitellen eikä ottelun voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

Sudenpentujen pelaajista Sebastian Schales 10/5 ja Leo Rentola 8/2 onnistuivat hyvin.

Alle 15-vuotiaiden maajoukkue kohtaa Liettuan uudestaan sunnuntaina. Ottelu alkaa klo 11. Sunnuntaina Suomen kokoonpano vaihtuu ja tulessa ovat eri pelaajat.