Lauri Markkanen tavoittelee pudotuspelipaikkaa

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin suomalaistähti Lauri Markkanen aloittaa kolmannen NBA-kautensa keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa vierasottelulla Charlotte Hornetsia vastaan.

Markkasen tulokaskaudella Bulls voitti 27 ottelua 82:sta ja oli koko sarjassa kuudenneksi huonoin joukkue. Viime kaudella voittoja tuli 22 ja sijoitus oli koko sarjan neljänneksi viimeinen. NBA:n itäisessä konferenssissa pudotuspeleihin pääsyyn on vaadittu vähintään 50:n voittoprosenttia ja siitä Bulls on ollut kaukana kahtena viime kautena.

Kaudella 2019-2020 Markkanen tavoittelee pääsyä pudotuspeleihin.

– Odotan tasaisuutta läpi kauden, myös itseltäni. Pudotuspelipaikka on hyvä mittari joukkueelle näyttää, että ollaan menossa oikeaan suuntaan. Yritetään pelata nopeampaa korista molempiin suuntiin. Keskitytään puolustukseen. Hyväkuntoisena joukkueena pystytään hyödyntämään nopeampaa pelitapaa, Markkanen linjaa keinoja menestyksekkään kauteen Helsingin Sanomien haastattelussa.

NBA-kausi starttasi viime yönä Suomen aikaa kahden ottelun voimin. Bulls avaa kautensa keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa klo 02.00 alkavassa vierasottelussa Charlotte Hornetsia vastaan.

Lähde: Helsingin Sanomat