NBA:n tähdistöottelu pelattiin viime yönä Salt Lake Cityssä, Utahissa. Ensimmäistä kertaa tähdistöpelissä pelannut Lauri Markkanen valittiin Team Giannikseen, joka voitti ottelun 184-175. Markkanen heitti 13 pistettä ja haki 7 levypalloa.

Juuri ennen ottelun alkua Team Giannikseen valittu Markkanen säväytteli komeilla donkeilla kotiyleisöään. Markkanen pelasi kokonaisuudessaan 25 minuuttia ja 52 sekuntia keräten 13 pistettä ja 7 levypalloa.

Team Giannis johti kolmannella neljänneksellä 158-141. Tähdistöottelun voittajaksi täten määritettiin se joukkue, joka tekee ensimmäisenä 182 pistettä tai enemmän.

Tähdistöottelun pistekuningas oli Team Gianniksen Jayson Tatum, joka heitti peräti 55 pistettä Team Giannikselle. Kyseessä on kaikkien aikojen korkein henkilökohtainen pistelukema tähdistöottelussa.

Tähdistöviikonlopun lauantaina Markkanen osallistui myös kolmen pisteen heittokisaan, jossa hän karsiutui ennen finaalia. Markkanen sijoittui alkukierroksella jaetulle neljännellä sijalle, kun finaaliin pääsi kolme parasta heittäjää.