Sasu Salinin ja Petteri Koposen joukkueet kokivat kirpaisevat tappiot Euroliigassa.

Malagan ja Zalgiriksen välisessä ottelussa nähtiin todellista draamaa, kun ensin varsinaisella peliajalla Malagan Ray McCallum nosti joukkueen tasoihin kolme sekuntia ennen loppua ja toisti tempun jatkoajalla, kun peliä oli jäljellä kaksi sekuntia. Zalgiris pelasi aikalisän jälkeen pallon Edgaras Ulanovasin käsiin, joka upotti kakkosen sukkaan summerin soidessa. Näin Zalgiris ryöväsi pisteet koriluvuin 85-83 (72-72, 41-34).

Sasu Salin urakoi parketilla peräti 35,5 minuuttia ja heitti kuusi pistettä, otti yhden levypallon, antoi kuusi syöttöä ja riisti pallon kolmasti. Malagalla on seitsemästä Euroliigan ottelusta tilillä kolme voittoa.

Petteri Koposen edustama Barcelona tarjosi Bambergille vieraskentällä tyrmäystippoja heti avausneljänneksellä voittamalla ensimmäisen kymmenminuuttisen peräti 38-12. Bamberg ei kuitenkaan luovuttanut, vaan aloitti toisella neljänneksellä takaa-ajon ja nousi jo tauolle lähdettäessä 12 pisteen päähän. Päätösneljänneksellä saksalaiset nousivat rinnalle ja ohi voittaen ottelun korilukemin 84-81 (37-49).

Koponen pääsi kentälle vain seitsemäksi minuutiksi ja sai kasaan yhden levypallon ja yhden syötön. Barcelonalla on koossa seitsemästä Euroliigan pelistä vain kaksi voittoa.