Erik Murphy oli jälleen Frankfurtin ykkösnimi, kun hän pamautti 23 pistettä vajaassa 25 minuutissa, kun Frankfurt Skyliners voitti EuroCupin ottelussa Rytas Vilnan.

Murphy oli täysin pitelemätön, kun hän upotti kentän korkeimman pistemäärän ja oli ottelun ykkösrohmu myös levypalloissa napaten käsiinsä yhdeksän irtopalloa Frankfurtin voittaessa Rytaksen vieraissa 70-61 (35-34).

– Rytas on erittäin hyvä joukkue ja tiesimme edessä olevan kova paikka pelata. He tekevät joitain asioita erittäin hyvin ja yritimme minimoida niitä. Mielestäni teimme hyvää työtä puolustuksellisesti ja olimme vahvoja ottelun ratkaisuhetkillä sekä tarpeeksi onnekkaita ottelun lopussa, jotta saimme napattua ottelusta voiton, Murphy iloitsi ottelun jälkeen.

Shawn Huff uurasti kentällä yli 27 minuuttia ja tilastokirjoihin merkittiin kaksi pistettä, viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Voitto oli Frankfurtille toinen EuroCupissa.

Frankfurt sai hiljattain lisää suomalaisedustusta, kun päävalmentaja Gordon Herbertin poika Daniel liittyi mukaan joukkueen valmennusryhmään.

Lähde: Koripalloliiton sivut.