Suomen Koripalloliiton uudeksi kontrolleriksi on valittu Antti Isomäki (KTM, DI). Isomäki aloittaa tehtävänsä helmikuun loppupuolella.

Antti Isomäellä, 52, on kaksi korkeakoulututkintoa. Hän on laskentatoimen kauppatieteiden maisteri sekä tietojohtamisen diplomi-insinööri. Isomäki on viime vuodet työskennellyt Perhon ja Helmen liiketalousopistoissa taloushallinnon lehtorina sekä koulutus- ja kehittämispäällikkönä.

– Haluan olla mukana kehittämässä suomalaista koripalloa. Työuran puitteissa siihen alkaa nyt olla viimeiset mahdollisuudet. Kehittämistehtävät toimivat itselleni inspiraationa ja mielenkiintoisena haasteena. Taloushallinnan lukujen bisneslogiikat ovat sellaisia, joista voi joka päivä oppia ja löytää uusia näkökulmia, Isomäki toteaa Koripalloliiton verkkosivuilla.

– Uudessa tehtävässäni urheilubisneksen logiikka on tietyllä tavalla poikkeuksellinen. Avainasiassa ovat jatkossa rahavirtojen ennustaminen sekä investointien maaliin saattaminen kannattavalla tavalla, Isomäki jatkaa.

Antti Isomäki on tuttu nimi koripallon seuraajille. 12 pelikauden aikana SM-sarjaotteluita kertyi 412. Palkintokaappi täyttyi 1980- ja 1990-luvulla HNMKY:n sekä ToPon paidassa yhteensä neljällä Suomen mestaruudella ja kuudella himmeämmällä mitalilla. Tarkkana kolmen pisteen heittäjänä tunnettu Isomäki esiintyi nuorten maajoukkueissa 21 kertaa.

– On hienoa saada osaava ja kokenut entinen liigasuuruus töihin Koripalloliittoon. Antilla on vahva talousosaaminen sekä lisäksi prosessi- ja tietojohtamisosaamista. Arvostamme hänen vahvaa koulutustaustaansa sekä mittavaa työkokemustaan, kommentoi Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara.

Lähde: Koripalloliitto