HBA-Märskyn Selina Dockery, 19, siirtyy tulevaksi kaudeksi Monmouthin yliopistoon Yhdysvaltojen yliopistosarjaan NCAA:han.

182-senttinen Dockery tehtaili HBA-Märskylle keskimäärin 4,6 pistettä, 2,8 levypalloa ja 1,3 syöttöä Naisten Korisliigassa kaudella 2016/2017. Dockery on kuudes HBA-pelaaja, joka siirtyy tulevaksi kaudeksi NCAA:han.

– Monmouth on erinomainen valinta. Isokokoisena ja atleettisena pelaajana Selina sopii erinomaisesti koulun pelitapaan ja on toisaalta sellainen pelaaja, joka koululta puuttui seuraavan askeleen ottamiseen, HBA-Märskyn päävalmentaja Pekka Salminen kommentoi.

– Monmouthin valmennus tuntee HBA-ohjelman tarkkaan ja tietää täsmälleen, mikä tavoitteemme näiden nuorten naisten uran suhteen on. Tässä tapauksessa Selinan. Kun sekä Selina että koulu ovat sitoutuneet päivittäisharjoittelun laatuun ja ajatukseen prosessista, joka johtaa korkealla, olen enemmän kuin tyytyväinen. Toivotan ”Sepille” onnea seuraavalle portaalle.

Wartti Basket -kasvatti Dockery on Suomen nuorten maajoukkueiden vakiokasvo, jolta löytyy yhteensä 58 ottelua Sudenpentujen paidassa. Naisten maajoukkueessa Dockery on pelannut tähän mennessä yhden ottelun.

– Olen erittäin odottavaisella mielellä. Pelaaminen NCAA:ssa on minulle iso juttu ja ollut aina unelmani. Monmouth oli vaihtoehdoista paras ja joukkueen pelitapa sopii pelityyliini. Odotan innolla päästä kehittymään koripalloilijana siinä joukkueessa. Tämä on minulle hieno mahdollisuus päästä kokeilemaan rajojani, Dockery kertoo.

Lähde: Koripalloliiton sivut.