Wilson, Murphy ja Kanervo voiton makuun

© Kuva: Getty Images

Jamar Wilsonin Lietkabelis lähti lauantain otteluun Nevezisiä vastaan uuden päävalmentajan alaisuudessa, kun Partizania aiemmin luotsannut Nenad Canak otti viikolla joukkueen ohjat käsiinsä. Lietkabelis jatkoi vahvoja otteitaan Liettuan liigassa ottamalla selvän 87-66 (44-31)-voiton. Ottelusta ei ole saatavissa pelaajatilastoja. Lietkabelis on sarjassa neljäntenä.

Alex Murphy oli auttamassa Szolnoki Olaj’n voittoon Unkarin liigassa, kun joukkue päihitti vieraskentällä ZTE:n 96-75 (55-54). Murphy kirjautti tilastoihinsa 10 pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön. Szolnoki Olaj on Unkarin liigassa jaetulla toisella sijalla.

Antti Kanervo oli iskussa, kun Stjarnan voitti Islannin liigan ottelussa Thor Thorlakshöfnin 89-73 (52-32). Kanervo pussitti 16 pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Stjarnan on aloittanut kautensa komeasti neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla.

Puolan Liigassa Carl Lindbomin Rosa Radom hävisi selvästi Torunin vieraana 56-92 (27-48). Lindbom lukeutui joukkueensa parhaimpiin yhdeksällä pisteellä ja kahdella levypallolla. Rosa Radom on voittanut tällä kaudella yhden ottelun.

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg otti kovan 75-71 (36-25)-vierasvoiton Le Mansista. Strasbourg löytyy sarjasta viidenneltä sijalta.

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin luotsaama Racing palasi voittojen tielle voitettuaan kotonaan Musel Pikesin 88-77 (46-44). Racing on sarjan jaetulla kärkipaikalla.

Lähde: Koripalloliiton sivut.