Tuukka Kotti oli tehokas, kun Crailsheim Merlins jatkoi voittoputkeaan Saksan ProA:ssa.

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim otti jo kahdeksannen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti Hamburg Towersin 82-81 (41-43). Kotti oli vahvassa vireessä tilastoiden 18,5 minuutissa 14 pistettä, neljä levypalloa, yhden syötön, kaksi riistoa ja yhden blokin. Hänen tehokkuusindeksinsä 18 oli joukkueen paras. Crailsheimin runkosarjan kakkospaikka on jo varma, kun runkosarjaa on pelaamatta enää kierros.

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin Weissenhorn Youngstars aloitti puolivälierät BG Karlsruhea vastaan ja otti niukan 71-66 (35-37)-voiton kotikentällään.

Turkin liigassa Anton Odabasin Trabzonspor katkaisi neljään tappion putken kaatamalla vieraissa Tofasin 89-79 (40-34). Odabasi kahmi vajaassa 11 minuutissa kaksi levypalloa. Trabzonspor on sarjassa 12. kolme voittoa pudotuspelipaikasta, kun runkosarjaa on jäljellä seitsemän ottelua.

Alexander Madsenin USK Praha juhli 79-73 (42-48)-voittoa Opavasta Tshekin liigan ylemmän jatkosarjan ottelussa. Madsen merkkautti ottelussa seitsemän pistettä, kolme levypalloa, kolme syöttöä ja yhden torjunnan. Praha nousi ylemmässä jatkosarjassa neljännelle sijalle.