Tomas Murphyn vahvat pelit saivat jatkoa

© Kuva: Getty Images

Tomas Murphy jatkoi vahvoja otteitaan Northeasternin nutussa, kun ”Huskies” joutui toteamaan maineikkaan Syracusen paremmakseen 49-72 (23-35).

Murphy väänsi aloitusviisikossa 17 pistettä, kahdeksan levypalloa ja yhden syötön 30 minuutissa.

Lupaavan tulokaskauden Northeasternissa pelannut Murphy on murtautunut toisella kaudellaan yhdeksi joukkueensa luottopelaajaksi tehtaillen keskimäärin 10,9 pistettä ja 4,6 levypalloa ottelua kohden.

Edon Maxhunin Long Beach State katkaisi neljän ottelun tappioputkensa voittamalla kotikentällään Southern Utahin 71-82 (32-33). Viimeiset kaksi ottelua aloitusviisikossa viihtynyt Maxhuni toi tällä kertaa penkiltä heittovoimaa 11 pisteen, kolmen levypallon ja yhden riiston muodossa 17 peliminuutissa.

Long Beach State on pelannut nyt kymmenen ottelua, joista se on voittanut kolme. Maxhuni on heittänyt kaksinumeroiset pistelukemat neljässä pelissä.

Andre Gustavson ja Richmond jättivät vähän jossiteltavaa Coppin Statelle, joka jäi jalkoihin selkein loppunumeroin 47-82 (16-43). Gustavson oli tyypilliseen tapaansa monikäyttöinen linkkuveitsi, kirjauttaen vaihtopenkin kuudentena miehenä 12 pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja peräti viisi riistoa 26 minuutissa.

Tulokaskauttaan pelaava Gustavson sai nihkeästi peliaikaa Richmondin ensimmäiset neljä peliä. Loukkaantumiset kokoonpanosta avasivat kuitenkin näyttöpaikan, jonka Gustavson käytti hyväkseen ja on nyt kuulunut joukkueensa vakiorotaatioon.

Remu Raitasen San Francisco palasi voittojen tielle voitettuaan Californian 79-60 (34-24). Raitanen käytti saamansa 11 peliminuuttia tehokkaasti pussittaen kahdeksan pistettä ja noukkien kolme levypalloa.

San Francisco on pelannut vahvan alkukauden voittaen yhdeksästä ensimmäisestä pelistään kahdeksan. Ensimmäinen tappio joukkueelle tuli viime viikonloppuna.

Lähde: Basket.fi