Susijengin kippari aikoo pelata vielä vuosia

© Kuva: Getty Images

Susijengin kippari Shawn Huff on jo 35-vuotias, mutta aikoo pelata vielä vuosia huipputasolla.

Huff on vasta nuori mies verrattuna maajoukkuekavereihin Tuukka Kottiin ja Teemu Rannikkoon, jotka pelaavat Korisliigassa 38-vuotiaina ja urat jatkuvat edelleen.

– Moni asia on vuosien aikana kehittynyt niin, että urheilija voi jatkaa uraansa yhä pidempään; vartalonhuolto, harjoittelutekniikat, ruokavalio. Toivottavasti pystyn omalta osaltani jatkamaan mahdollisimman korkealla tasolla samoille ikävuosille kuin Teemu ja Tuukka, Huff toteaa Basket.fin haastattelussa.

Korisliigaan saadaan syksyllä kosolti kansainvälistä kokemusta lisää, kun Helsinki Seagullsin kanssa kolmivuotisen sopimuksen solminut Susijengin kapteeni Shawn Huff, 35, kirmaa kotimaan pääsarjakentille ensimmäistä kertaa viiteentoista vuoteen. Huffin kaverina Seagulsissa pelaa Susijengin todellinen konkari Tuukka Kotti.

– Olemme puhuneet Tuukan kanssa tästä jo aika pitkään. On helpompi lähteä uuteen kauteen, kun vierellä on Tuukan kaltainen pelaaja, jonka tuntee jo parin vuosikymmenen takaa ja jonka kanssa pelatessa ja treenatessa tietää täsmälleen mitä odottaa, Huff toteaa.

Lähde: Basket.fi


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.