Susijengin EM-kotikisoihin valmistavat maaottelut olisivat voineet mennä paremmin. Ryhmään aiemmin kuulunut Juho Nenonen ei kuitenkaan ole huolestunut.

Susijengi kotiutui Tshekistä lauantaiyönä ja harjoittelee Kisakalliossa loppuviikon. Kisojen kenraaliharjoitus, eli kamppailu Venäjää vastaan pelataan Helsingissä perjantaina 25.8.

Edes hieman mollivoittoisemmat tulokset viime viikon otteluista eivät vie Juho Nenosen luottoa ryhmään.

– Tyyntä myrskyn edellä. Pelit eivät ole menneet niin hyvin kuin olisivat voineet, mutta en ole siitä hirveän huolissani. Tuo porukka on sellainen, että he ovat parhaimmillaan tosipaikan tullen, Nenonen kommentoi Susijengi.comille.

Mistä heikot tulokset sitten johtuvat?

– Siitä puuttuu Petteri Koponen, hänet olisi tietysti kiva saada mukaan, Nenonen nauraa viitaten loukkaantumisesta toipuvaan ykköspeluriin.

– Ihmeitä voi tapahtua, kun saadaan oikea fiilis päälle ja peli lähtee rullaamaan. Ymmärsin, että suljettujen ovien takana pelattu toinen Tshekki-peli oli hyvä.

Nenonen odottaa kisoja jo vesi kielellä. Susijengin fanit ovat herättäneet ihastusta vieraskentillä, nyt korisystävillä on mahdollisuus järjestää kotoisessa Suomessa kunnon karnevaalit.

– Toivottavasti kymmenet tuhannet ihmiset paikan päällä ja päälle vielä tv-katsojat ovat korismielellä. Suomalaiset ovat urheilukansaa mitä tulee maajoukkueisiin. Ja onko mitään parempaa, kun kisat ovat vielä täällä kotimaassa?

Suomi avaa EM-kisat Ranskaa vastaan torstaina 31.8.