Susijengin takamies Mikko Koivisto on solminut yksivuotisen sopimuksen Korisliigaa pelaavaan Salon Vilppaan kanssa. 29-vuotiaan Suomen maajoukkuepelaajan sopimukseen liittyy ulkomaan pykälä.

Koivisto edusti viime kaudella Loimaan Bisonsia ja Kauhajoen Karhuja. Takamies ehti pelata 15 sarjaottelua ennen Bisonsin talousvaikeuksia.

– Hän on voittaja ja kokenut maajoukkuepelaaja. Hän on liigan parhaita heittäjiä, ellei paras. Hän on erittäin älykäs pelaaja molemmissa päissä kenttää ja lisäksi erinomainen persoona joukkueessa, Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo hehkutti koripalloliiton tiedotteessa.

Koiviston viime kauden pistekeskiarvo oli 6,8 pistettä per peli. Vahvana kaukoheittäjänä tunnettu takamies on upottanut kuuden Korisliiga-kauden aikana kolmen pisteen heittonsa 40,6 prosentin tarkkuudella.

Koivisto on myös pelannut aiemmin ulkomailla turkkilaisessa Gaziantepissa jas saksalaisessa Frankfurt Skylinersissa. Maajoukkuepelaaja debytoi Vilppaan riveissä perjantaina viimeisessä harjoitusottelussa Helsingin Seagullsia vastaan.