Susijengin takamiehen Sasu Salinin edustama Gran Canaria on huimassa vireessä. Joukkue on voittanut Espanjan koripalloliigassa jo seitsemän peliä putkeen ja noussut tavoittelemaan runkosarjan ykkössijaa.

– Meillä on nyt aikaa treenata ja keskittyä peleihin ja olemme pelanneet kuten olemme treenanneet. Pelit ovat kulkeneet nyt viime aikoina tosi hyvin, Salin sanoi Yle Urheilulle.

Espanjan liiga on äärimmäisen tasainen. Kärkikuusikko on käytännössä voiton sisällä. Erot ovat sarjataulukossa niin pienet, ettei lipsahduksiin ole varaa, mikäli mielii taistella kärkisijoista. Salinin mukaan ylimääräistä puristusta ei ole ollut havaittavissa.

– En usko, että sitä kukaan ajattelee. Menemme vain peli peliltä eteenpäin. Toivottavasti pystymme vielä nousemaan korkeammalle, ja jos kotiedun saisi pudotuspeleihin, niin se olisi hyvä juttu.

– Tällä hetkellä on helppo pelata ja joukkueessa on hyvä fiilis. Kaikki ovat heti valmiita, kun peli alkaa ja pisteiden teko levittyy useammalle pelaajalle Pelaaminen tuntuu tosi helpolta ja se antaa voimaa myös seuraavaan peliin.