Castelnuovo Scrivian Krista Gross jatkaa erinomaisia otteittaan Italian Serie A2:ssa, kun Naarassusien luottolaituri nakutti 16 pistettä ja repi 13 levypalloa.

Scrivia joutui takaa-ajajaksi heikon ensimmäisen neljänneksen myötä C.U.S. Cagliaria vastaan. Scrivia sai aikaan Cagliarin puolustuksen puristuksessa vain 9 pistettä ja vaipui tappioasemaan, josta se ei enää toipunut.

Scrivian tehokkain oli Gross, jonka saldo oli 16 pistettä ja 13 levypalloa, joista peräti kahdeksan hyökkäyspäässä. Gross riisti kahdesti ja torjui kerran. Grossin aktiivisuus pakotti Cagliarin rikkomaan häntä peräti yhdeksän kertaa, mikä poiki 9 vapaaheittoa, joista Gross upotti kahdeksan.

Vilma Kesäsen Universitario de Ferrol varmisti kotiedun keskiviikkona alkaviin Espanjan pudotuspeleihin voittamalla kotikentällään Gernikan 56-50 (24-24). Kesänen ei pelannut ottelussa.

Ferrol kohtaa keskiviikkona pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella IDK Gipuzkoan. Myöskään Minna Sten ei pelannut, kun Avenir Basketin neljän voiton voittoputki katkesi Ranskan LF2:ssa. Avenir hävisi Bretagne Basketille loppunumeroin 45-55 (33-27). Tappion myötä Avenir tippui sarjataulukon kärkisijalta toiseksi.

Lähde: Koripalloliiton tiedote