Erik Murphyn Strasbourg nappasi avausvoittonsa Mestarien liigassa kaadettuaan kotona Oostenden komean kirin päätteeksi. Susijengin laituri keräsi vartin peliajalla kahdeksan pistettä ranskalaisseuran lyötyä belgialaisvieraansa 10 pisteen erolla luvuin 74-64.

Strasbourg aloitti ottelun vaisusti. Kotijoukkueen peli oli varsinkin toisella neljänneksellä hukassa hävittyään sen Oostendelle 20 pisteellä.

Kolmannen neljänneksen alussa isännät taisteluun sytytti juurikin Murphy. Ensin suomalainen aloitti kolmen pisteen heitollaan kotijoukkueen pisteputken, jonka jälkeen hän osoitti puolustustaitojaan tylyllä blokilla toisessa päässä.

Strasbourg upotti Murphyn suorituksista heränneenä kolmannella jaksolla seitsemän kahdeksasta kolmosestaan, jotka siivittivät joukkueen lopulta myös voittoon. Suomalaislaituria ei enää kolmannen neljänneksen puolivälin jälkeen kentällä näkynyt.

Kotijoukkueen hahmo ottelussa oli 24 minuutin peliajalla 14 pistettä, kolme levypalloa ja neljä syöttöä naulannut Paul Lacombe. Fantastisen illan kruunasi hurja +30 plusmiinustilastoissa.