Helsinki Seagulls teki loppukaudeksi kovan kaappauksen, kun maajoukkuemies Gerald Lee Jr. liittyy seuran riveihin.

HELSINKI SEAGULLS

@GullsBasketball
Gerald ’Junnu’ Lee Jr. siirtyy yhden kauden mittaisella sopimuksella Helsinki Seagullsiin Ranskan Le Mansista. #korisliiga #gullsnation

”Junnun” sopimus ranskalaiseen Le Mansin seuraan oli alunperin vain kuukauden mittainen. Seura hankki Leen päivälleen kuukausi sitten paikkaamaan omaa sentteripulaansa. Hän ehti pelata kuukauden aikana kolme ottelua, joista saldoksi jäi kymmenen pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi koriin johtanutta syöttöä.

– Minulla on kuukauden koeaika, mutta saamieni tietojen mukaan minulla on myös mahdollisuus pelata itseni loppukaudeksi joukkueeseen, Lee kertoi Koripalloliiton tiedotteessa syyskuun puolessa välissä.

Lee on pelannut kotimaisessa Korisliigassa viimeksi kaudella 2005-2006, jolloin hän edusti kasvattajaseuraansa Uudenkaupungin Korihaita. Kymmenen vuoden ulkomaanmatkallaan mies on ehtinyt pelata Yhdysvalloissa, Italiassa, Montenegrossa, Romaniassa, Espanjassa ja Ranskassa.

Sosiaalisessa mediassa ”Junnun” liittyminen helsinkiläisten riveihin otettiin vastaan riemulla.

Riikka Niinijärvi

@rikajarvi
Oisko se sit kuitenkin kausikortin paikka! #Gullsnation

HELSINKI SEAGULLS

@GullsBasketball
Gerald ’Junnu’ Lee Jr. siirtyy yhden kauden mittaisella sopimuksella Helsinki Seagullsiin Ranskan Le Mansista. #korisliiga #gullsnation

– Olemme tietysti todella innoissamme, että saimme Junnun mukaan joukkueeseen. Olemme jo useamman vuoden ajan käyneet säännöllisin väliajoin keskusteluja mahdollisesta paluusta Suomeen, ja nyt kun ajoitus oli molemmille osapuolille otollinen, ei tällaista mahdollisuutta voida ohittaa, Seagullsin toimitusjohtaja Sauli Siivonen kommentoi basket.fi-sivustolla.