Somesta päätelleen Seagullsin kausikorttikauppa alkaa nyt – Junnu otettiin ilolla vastaan

© Kuva: Juha Tamminen

Helsinki Seagulls teki loppukaudeksi kovan kaappauksen, kun maajoukkuemies Gerald Lee Jr. liittyy seuran riveihin.

”Junnun” sopimus ranskalaiseen Le Mansin seuraan oli alunperin vain kuukauden mittainen. Seura hankki Leen päivälleen kuukausi sitten paikkaamaan omaa sentteripulaansa. Hän ehti pelata kuukauden aikana kolme ottelua, joista saldoksi jäi kymmenen pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi koriin johtanutta syöttöä.

– Minulla on kuukauden koeaika, mutta saamieni tietojen mukaan minulla on myös mahdollisuus pelata itseni loppukaudeksi joukkueeseen, Lee kertoi Koripalloliiton tiedotteessa syyskuun puolessa välissä.

Lee on pelannut kotimaisessa Korisliigassa viimeksi kaudella 2005-2006, jolloin hän edusti kasvattajaseuraansa Uudenkaupungin Korihaita. Kymmenen vuoden ulkomaanmatkallaan mies on ehtinyt pelata Yhdysvalloissa, Italiassa, Montenegrossa, Romaniassa, Espanjassa ja Ranskassa.

Sosiaalisessa mediassa ”Junnun” liittyminen helsinkiläisten riveihin otettiin vastaan riemulla.

– Olemme tietysti todella innoissamme, että saimme Junnun mukaan joukkueeseen. Olemme jo useamman vuoden ajan käyneet säännöllisin väliajoin keskusteluja mahdollisesta paluusta Suomeen, ja nyt kun ajoitus oli molemmille osapuolille otollinen, ei tällaista mahdollisuutta voida ohittaa, Seagullsin toimitusjohtaja Sauli Siivonen kommentoi basket.fi-sivustolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.