Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet on vahvassa iskussa Espanjan liigassa, kun joukkue kirjautti jo neljännen peräkkäisen voittonsa. Sofia Pelander puolestaan oli jälleen hienolla pelipäällä kirjauttaen komean 15 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan Ruotsissa.

Sedis kaatoi vieraskentällä Extremaduran selvästi 74-61 (47-32). Anniina Äijänen kasasi tilastoikseen reilussa 10 minuutissa kaksi pistettä ja yhden levypallon. Neljännen peräkkäisen voiton myötä Sedis Basquet on hilannut itsensä sarjassa neljänneksi.

Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin 12 pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa eivät riittäneet tuomaan Maristas Corunalle täyttä pistepottia, kun se hävisi kotikentällään Aros Leonille 56-73 (19-38). Maristas Coruna on 14 joukkueen sarjassa nyt sijalla 12.

Norrköping katkaisi viiden ottelun tappioputkensa Sofia Pelanderin johdolla, kun se voitti kotonaan Mark Basketin 76-57 (46-27). Pelander tilastoi komean 15/12 tupla-tuplansa lisäksi syötön, riiston ja torjunnan. Hänen teholukunsa 25 oli selvästi joukkueen paras. Norrköping on sarjassa seitsemäntenä.

– Ei ollut kaunista korista, varsinkaan viimeinen neljännes, mutta onneksi se riitti ja saimme vihdoin voiton. Kolme jaksoa pelasimme hyvin, mutta viimeisessä (9-19) katosi keskittyminen ihan kokonaan eikä sellaista saisi ikinä käydä. Nyt enää yksi peli ennen joulua, kun kohtaamme Jannen [Hänninen] valmentaman Uppsalan ja toivottavasti siinä pelissä pääsemme parantamaan ainakin tästä katastrofaalisesta viimeisestä jaksosta, Pelander mietti ottelun jälkeen.