Sofia Pelander pelasi erinomaisesti Norrköpingin paidassa, mutta hänen tupla-tuplansa ei harmittavasti riittänyt voittoon saakka. Myös Annika Holopainen, Sophie Weckström sekä Camilla Grönberg olivat tehokkaalla pelipäällä Saksassa.

Norrköping taipui EOS:n vieraana 74-87 (28-52). Pelander tehoili komeasti 23 pistettä ja 10 levypalloa. Norrköping on seitsemäntenä seitsemällä voitolla 11 tappiolla.

Holopainen heitti 16 pistettä, kahmi neljä levypalloa, antoi yhden syötön ja nappasi yhden riiston, kun Wasserburg voitti Bundesliigan ottelussa Hannoverin 81-64 (48-31). Wasserburg on sarjassa toisena 15 voitolla ja neljällä tappiolla.

Anni Mäkitalon Donau-Ries hävisi Hernerille 58-65 (27-29). Mäkitalo kirjautti tilastoihinsa kolme pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Donau-Ries on kuudentena saldonaan 10 voittoa ja yhdeksän tappiota.

Kakkosbundesliigan pohjoislohkossa Evita Iiskolan Osnabrück Panthers hävisi vieraskentällä Wolfenbüttelille 60-68 (26-34). Iiskola kasasi tilastoikseen kuusi pistettä, kolme levypalloa ja riiston 32 minuutissa. Tappiosta huolimatta Osnabrück jatkaa pohjoislohkon kärjessä 14 voitolla ja kolmella tappiolla.

Etelälohkossa Weckström johdatti 16 pisteellään Speyer-Schifferstadtin tärkeään voittoon Wasserburg II:sta. Weckström tilastoi lisäksi kolme levypalloa ja neljä syöttöä. Voitto oli Speyer-Schifferstadtille kauden viides ja tappioita sillä on 12.

Grönbergin Bad Homburg otti täyden pistepotin, kun se kaatoi kotonaan Weiterstadtin 54-47 (26-26). Grönberg merkkautti komeasti 12 pistettä, viisi levypalloa ja kaksi riistoa. Bad Homburg on etelälohkossa toisena voitettuaan 18 ottelustaan 14.

Lähde: Koripalloliiton sivut.