Gordon Herbertin valmentaman ja Susijengin kapteenim Shawn Huffin edustaman Frankfurt Skylinersin vahva kausi Saksan Bundesliigassa sai sunnuntaina jatkoa. Turkissa Anton Odabasi oli avittamassa Trabzonsporia kauden avausvoittoon, mutta Espanjassa Sasu Salin sekä Petteri Koponen joutuivat tunnustamaan vastustajat paremmakseen.

Skyliners otti kauden viidennen voittonsa kuudesta pelistä, kun se kukisti kotonaan Bayreuthin 72-68 (44-26). Avausviikossa ollut Huff urakoi jälleen isot minuutit, kun Herbert antoi luottomiehelleen vastuuta 32 minuuttia. Huff tilastoi ottelussa viisi pistettä, neljä levypalloa ja syötön. Skyliners on sarjassa jaetulla toisella sijalla.

Turkin liigassa Trabzonspor avasi voittotilinsä, kun se kaatoi kotikentällään Istanbul BBSK:n 111-93 (55-46). Odabasi käytti saamansa kahdeksan minuutin peliajan tehokkaasti heittäen viisi pistettä ja tilastot karttuivat myös yhdellä levypallolla ja kahdella syötöllä. Turkin liigaa on pelattu kolme kierrosta.

Espanjan ACB-liigassa Barcelona koki kauden avaustappionsa, kun se hävisi Estudiantesille 70-80 (45-36). Barcelonan kohtaloksi koitui surkea päätösneljännes, jonka madridilaiset veivät nimiinsä peräti 25-9. Koponen oli Barcelonan avausviisikossa ja sai tililleen 17 minuutissa neljä pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä. Barcelonalla on viidestä pelistä neljä voittoa ja on sarjassa jaetulla toisella sijalla.

Salin ja Malaga taipuivat Real Madridin käsittelyssä 85-99 (40-45). Salin heitti 18 minuutissa neljä pistettä ja koristi tilastojaan myös kahdella levypallolla ja riistolla. Malagalla on tilillään kolme voittoa ja kaksi tappiota ollen sarjassa seitsemäntenä.

Lähde: Koripalloliiton sivut.