Palasensa hiljalleen kokoon saanut Helsinki Seagulls esitti kenties Korisliiga-kauden vakuuttavimman vieraspelin BC Nokian kotikentällä. Loppulukemat 75–118 (36-70) eivät jättäneet juuri jossiteltavaa.

Ottelun voittotaistelu oli ohi jo ensimmäisellä jaksolla, kun Seagulls mätti tulostaululle tylyt lukemat 14–44.

BC Nokia ei toipunut missään vaiheessa Seagullsin hurjasta aloituksesta. Kotijoukkueen urakkaa ei auttanut laituri Malcolm Bernardin ikävän näköinen loukkaantuminen toisella jaksolla.

Seagullsin pelintekijä Juwan Staten (25/2/5s) toimi murskaavan vierasreissun johtohahmona. Hyvään vireeseen vaisun alkukauden jälkeen yltynyt Chris Ortiz (18/6/4s) ja Susijengin kokenut Tuukka Kotti (15/7) tukivat parhaiten Statenia. Muutoinkin Seagullsista onnistui korinteossa jokainen kymmenestä pelaajasta.

BC Nokian heikon kotiesityksen tehokkain oli 15 pistettä takonut Teemu Sulonen. Nokialaisjoukkueessa debytoinut takamies Jonathan Hudson (9/3/6s) ei vielä päässyt näyttämään parastaan.

Jo viidennen tappionsa putkeen kärsineen BC Nokian Korisliiga-urakka jatkuu keskiviikkona Kouvolassa. Seagulls pelaa seuraavaksi tiistaina Ura Basketin vieraana.

Lähde: Koripalloliiton sivut.