Susijengin työmyyrä Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

Salinin edustama Teneriffa voitti ensin välierässä NBA:n kehityssarjan G-liigan hallitsevan mestari Rio Grande Valley Vipersin 110-89 (51-48) Salinin kerätessä tilastoikseen kuusi pistettä, levypallon ja riiston.

Finaalissa Teneriffa sai vastaansa Milos Teodosicin johtaman Virtus Bolognan. Teneriffa oli kotikentällään vahvempi voittaen 80-72 (42-32). Salinille kirjattiin ottelussa 12 pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa.

– Hyvä fiilis totta kai. On se aina kiva voittaa jotain. Tiukka peli. Pelasimme mielestäni hyvin koko ajan. Siinä oli pieni vaihe missä, kun Bologna pääsi viiden päähän, mutta hyvin kairasimme itsemme vähän turvallisempaan johtoasemaan ja vedettiin hienosti loppuun asti. Hyvää taistelua joukkueelta koko ajan ja hieno fiilis. Nämä ovat sellaisia juttuja joita voi sitten jossain vaiheessa muistella, Salin totesi Basket.fin haastattelussa.

Lähde: Basket.fi