Remu Raitasen San Francisco venytti voittoputkensa neljään Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa

Raitasen San Francisco oli heikosta heittoillastaan huolimatta liikaa Northern Arizonalle, joka joutui kotimatkalle 60-76 (21-31) -tappio niskassaan.

Raitanen pelasi ottelussa yksitoista minuuttia, joiden aikana hän teki kolme pistettä, noukki kolme levypalloa ja riisti kertaalleen.

Montana State oli kuusi minuuttia ilman pelitilannekoria, kunnes Lassi Nikkarisen kolmonen avasi ”Bobcatsin” pistehanat. Denver oli kuitenkin jo ehtinyt hankkia kaksinumeroisen johdon, jonka turvin se rynni 64-76 (22-46) -kotivoittoon.

Nikkarinen sai peliaikaa 22 minuuttia, joiden aikana hän väänsi viisi pistettä, yhden levypallon, yhden syötön ja kaksi riistoa.

Andre Gustavsonin Richmond kärsi toisen peräkkäisen tappionsa, kun Old Dominion veti pidemmän korren loppulukemin 63-54 (28-33). Gustavson pelasi vartin vaihdosta tehtaillen kolme pistettä ja kolme levypalloa.

Edon Maxhuni ja Long Beach State voittivat trillerin Pepperdineä vastaan 66-67 (31-31), kun KJ Byersin (10/6) donkki ratkaisi voiton kotijoukkueelle. Maxhuni hääräsi aloitusviisikossa 26 minuuttia, mutta heitti jokaisen heittonsa ohitse. Suomalaislupaus pisteiden sijaan jakoi kaksi syöttöä ja repi yhden levypallon.

Lähde: Koripalloliiton sivut.