Ranska jatkaa kiivasta taisteluaan lohkon toisesta sijasta Suomea vastaan, kun se voitti Puolan myöhäisen iltapäivän ottelussa lukemin 78-75. Puola ei sen sijaan voi tappion myötä enää lohkon kahden parhaan joukkoon päästä.

Ottelun alku oli Ranskalle erittäin vaikea, sillä Puola johti tauolle mentäessä 34-26. Toisella jaksolla Ranska kuitenkin löysi tasonsa, kiri eron kiinni ja käänsi voiton itselleen.

-Oli huono alku. Kadotimme vain keskittymisemme. Toisella jaksolla olimme vain valmiimpia ja tulimme peliin mukaan. Tärkeintä oli, miten reagoimme tilanteeseen heikon alun jälkeen ja voitimme pelin, Ranskan sentteri Kevin Seraphin sanoi ottelun jälkeen.

Ranska kohtaa keskiviikkona lohkon päätösottelussa Slovenian. Seraphin ei osannut tuoreeltaan ottelun jälkeen vielä ennakoida huomista.

-Tämä peli päättyi vasta, joten on vaikeaa ajatella heti seuraavaa. Mutta emme voi aloittaa sitä peliä samalla lailla kuin tätä peliä. Täytyy nyt levätä hyvin ja olla keskittyneenä huomenna heti alusta saakka.