Pirkka Street Basket ihastutti perjantaina Nokialla

© Kuva: Juha Tamminen

Nokian Keskusurheilukenttä täyttyi perjantaina alakoululaisista, jotka tulivat viettämään vuoden hauskinta koulupäivää katukoriksen ja liikunnan merkeissä. Nokian Pirkka Street Basket -tapahtumassa oli mukana kaikkiaan 550 koululaista.

Pelejä Nokialla pelattiin yhteensä 172. Kentänvalvojina otteluissa toimivat BC Nokian junioreita. Nuoret olivat aktiivisesti auttamassa myös pelialueen kasauksessa ja purussa.

Pirkka Street Basket -tapahtuma ei täyttynyt taaskaan pelkistä korispeleistä, vaan koululaiset liikkuivat myös innoissaan tanssien ja temppuillen. Tunnelma oli jälleen aivan mieletön. Jos joku olisi mitannut oppilaiden askelten määrää, kymppitonnit olisivat menneet helposti rikki yksittäisillä oppilailla.

Oppilaat saivat tarvitsemaansa energiaa herkullisista ja terveellisistä pelieväistä, jotka tarjosi paikallinen K-Supermarket Löytis. BC Nokian yhteistyö K-Supermarket Löytiksen kanssa ei ole rajoittunut vaan Pirkka Street Basket -tapahtumiin, vaan seura on mm. toteuttanut ravintokoulutusta yhteistyössä K-Supermarket Löytiksen kanssa.

Pirkka Street Basket 2019 on osa Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää lasten liikunnallisuutta. Syksyn 2019 kiertueella järjestetään 14 katukoristapahtumaa yhdessä paikallisten seurojen ja K-kauppiaiden kanssa.

Lähde: Koripalloliiton sivut.