Petteri Koposen Bayern München murskasi Merlins Crailsheimin

Saksan Bundesliigan kauden päättävässä lopputurnauksessa saatiin toinen kierros käyntiin maanantaina ja Petteri Koposen edustama Bayern München kirjautti avausvoittonsa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentaman Merlins Crailsheimin kustannuksella.

B-lohkossa Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners avasi omat pelinsä sunnuntaina ja taisteli tiukasti ennakkosuosikkeihin lukeutuvaa ALBA Berliiniä vastaan, mutta joutui lopulta taipumaan 72-81 (39-37). Frankfurt jatkaa pelejään tiistaina kohdatessaan Ludwigsburgin.

A-lohkossa Bayern München karisti lauantaina Ulmille koetun yllätystappion harteiltaan voittamalla Merlinsin selvästi 110-79 (51-35). Koponen teki taas tarkkaa työtä kolmen pisteen viivan takaa heittäen viidestä yrityksestään kolme sisään kasaten yhdeksän pistettä. Koponen koristeli tilastojaan myös kahdella levypallolla, neljällä syötöllä ja kahdella riistolla.

Bayern Münchenillä on nyt kahdesta pelistä yksi voitto ja yksi tappio. Merlinsin saldo sen sijaan näyttää kahta tappiota. Bayern kohtaa seuraavaksi perjantaina Göttingenin ja Merlins saa vastaansa keskiviikkona Ulmin.

Ulm tarrasi kiinni jatkopaikkaan voittamalla Oldenburgin 85-66 (42-35). Ulm on nyt voittanut molemmat ottelunsa.

Lähde: Basket.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.