Petteri Koponen pureskelee pettymystä

Bayern Münchenin kausi päättyi pettymykseen, kun hallitseva mestari jäi Saksan Bundesliigan lopputurnauksessa puolivälierävaiheeseen. Petteri Koposen mukaan koko kausi oli kaikin puolin hankala.

Bayern München lähti lopputurnaukseen yhtenä suurimpana ennakkosuosikkina, sillä Bundesliigan keskeytyshetkellä se johti sarjaa ja oli hävinnyt vain kaksi ottelua. Lopputurnauksessa Bayern hävisi jo alkulohkossa kahdesti ja lopullisesti noutaja tuli Ludwigsburgin käsittelyssä. Ludwigsburg päätti Bayernin kauden kahden ottelun yhteistuloksella 160-157.

– Meiltä oli huonoa tekemistä heti alusta saakka. Hävisimme lopputurnauksessa kolme peliä emmekä pelanneet missään vaiheessa hyvin. Tietenkin meiltä puuttuivat Greg Monroe ja Nihad Djedovic, jotka ovat meille tärkeitä pelaajia, mutta emme vain yksinkertaisesti pelanneet hyvin. Homma ei vain toiminut, Koponen tiivistää Bayern Münchenin lopputurnauksen Koripalloliiton verkkosivuilla.

Lopputurnaus pelattiin Münchenissä, mutta kaikki joukkueet majoittuivat samassa hotellissa ja olivat omassa ”kuplassaan”. Pelaajille oli hankittu hotelliin virikkeitä tappamaan aikaan, mutta he eivät saaneet poistua hotellilta.

– Siinä oli vähän samaa kuin mitä on ollut Susijengin kanssa arvokisoissa. Isoin asia oli se, ettei peleissä ollut yleisöä. Sitä yritti hakea peliin energiaa sitten muualta kuin yleisöstä. Oltiin vähän kuplassa, mutta eipähän me siellä loppujen lopuksi kauaa oltu, kun putosimme.

Koposen koko haastattelu on luettavissa täällä.

Lähde: Basket.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.